"SB" SAZNAJE, JOŠ JEDNA SAOBRAĆAJNA NESREĆA U SARAJEVU: Automobilom udario pješaka u centru grada

Putničko motorno vozilo marke Toyota udarilo je pješaka danas kod Kampusa u Sarajevu.

  • Hronika

  • 20. Maj 2022  

  • 0

Putničko motorno vozilo marke Toyota udarilo je pješaka danas kod Kampusa u Sarajevu, potvrđeno je iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo za "Slobodnu Bosnu".

 

"Hitna pomoć je stigla na teren i prevezla pješaka na KUM Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu na ukazivanje ljekarske pomoći", naveli su iz MUP-a te dodali kako za sada nemaju informacije o težini povreda.

Nesreća se dogodila u 13.15 sati.

Kako su naveli iz MUP-a za "Slobodnu Bosnu", ovo je samo jedan od udesa koji se dogodio u Sarajevu danas u popodnevnim satima - jedan na Socijalnom i jedan na Skenderiji.

Na Skenderiji je također intervenisala Hitna medicinska pomoć.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...