IAKO OPOZICIJA U RS-u TVRDI SUPROTNO: Dodik se sastao sa Kalabuhovim i obećao mu ...

(...) da neće dopustiti uvođenje sankcija Rusiji.

  • Mini market

  • 20. Maj 2022  23. Maj 2022

  • 3

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik sastao se danas sa Igorom Kalabuhovim, ruskim ambasadorom u BiH. Nakon sastanka, poručio je da "BiH nije uvela sankcije Rusiji i da predstavnici Republike Srpske to nikada neće dopustiti."

“Važan sastanak sa veleposlanikom Rusije, gospodinom Igorom Kalabuhovim - Ponovio sam da BiH nije uvela sankcije Rusiji i da predstavnici Republike Srpske to nikada neće dopustiti”, napisao je Dodik na Twitteru.

Dodik je ranije rekao da BiH nije uvela sankcije Rusiji jer o tom pitanju nije bilo konsenzusa Predsjedništva BiH, te da konsenzusa neće biti dok god je on u Predsjedništvu.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...