DECENIJAMA ISTA PRIČA: Mnogi ga očekivali u dresu Zmajeva, a Piksi Stojković ga pozvao u reprezentaciju Srbije

Dragan Stojković Piksi, selektor fudbalske reprezentacije Srbije, objavio je danas širi spisak za predstojeće utakmice Lige nacija.

  • Sport

  • 20. Maj 2022  20. Maj 2022

  • 1

Na spisku se našao i Erhan Mašović iz Bochuma, kojeg su potajno pojedini bh. mediji najavljivali kao potencijalnog fudbalskog A reprezentativca Bosne i Hercegovine.

No, sada je izvjesno da od toga neće biti ništa.

Mašović je rođen u Novom Pazaru 22. novembra 1998. godine (na stranici Bundeslige piše da ima bh. pasoš, ali nema).

Visok je 189 cm, igra na poziciji centralnog beka, prošao je sve mlađe selekcije Srbije, a kako još nije zaigrao za A tim naših komšija, postojala je mogućnost da dobije pasoš naše zemlje.

Međutim, teško je očekivati da ćemo ga u budućnosti gledati u dresu BiH, jer poziv u tim Srbije vjerovatno znači i nastup na Mundijalu u Kataru, a to se ne odbija...

Mašović je pozvan u reprezentaciju Srbije nakon što se nedavno povrijedio Uroš Spajić, pa Stojković ne želi ništa prepustiti slučaju i već sada traži igrača koji će biti zamjena za defanzivca koji se povrijedio u duelu sa našim Miralemom Pjaniće. (na utakmice Bešiktaš - Kasimpaša).

(Faktor) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...