PALA JE PRVA OPKLADA: Fuad Kasumović obećao podnijeti ostavku na mjestu gradonačelnika Zenice ako Bećirović ne pobijedi u utrci za Predsjedništvo BiH! (VIDEO)

Na press-konferenciji su se obratili lideri stranaka Nermin Nikšić, Fahrudin Radončić, Nermin Ogrešević, Fuad Kasumović, Damir Marjanović i Elmedin Konaković.

  • Politika

  • 21. Maj 2022  23. Maj 2022

  • 6

Danas je u Sarajevu održana press-konferencija na kojoj je Denis Bećirović promovisan kao zajednički kandidat ujedinjene opozicije za funkciju člana Predsjedništva BiH iz reda bošnjačkog naroda.

Na press-konferenciji su se obratili lideri stranaka Nermin Nikšić, Fahrudin Radončić, Nermin Ogrešević, Fuad Kasumović, Damir Marjanović i Elmedin Konaković.

Press-konferencija je prošla u optimističnoj atmosferi, a svi zvaničnici su iskazali uvjerenost da će Bećirović biti budući član Predsjedništva BiH.

Posebno je bio zanimljiv istup Fuada Kasumovića, aktuelnog gradonačelnika Zenice. Kasumović je javno obećao da će podnijeti ostavku na mjestu gradonačelnika Zenice ukoliko Denis Bećirović ne pobijedi u utrci za člana Predsjedništva BiH.

("SB")

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...