MASOVNA TUČA U BANJALUCI: Učestvovao i član Dodikovog SNSD-a, policija traga za njim

Nadležnoj policijskoj stanici, oštećeni su juče oko 4 časa prijavili su da su u noćnom klubu u Banjaluci fizički napadnuti od strane više nepoznatih osoba.

  • Hronika

  • 21. Maj 2022  23. Maj 2022

  • 0

U banjalučkom noćnom klubu "Balkan" sinoć se dogodila tuča više osoba. Iz PU Banjaluka naveli su da je jedna osoba uhapšena, dok se za još nekoliko traga.

"Kako tvrdi naš izvor iz Ministarstva unutrašnjih poslova, jutros je identifikovan i uhapšen Jelenko Kopranović (Sjenica) iz Banjaluke", piše RTV BN..

“Za osobama Dario Ivanković, Mario Ivanković i Miroslav Ćopić, a zbog postojanja osnova sumnje da su sa Jelenkom Kopranović učestvovala u tuči, se traga”, saopštili su iz policije.

Inače, Miroslav Ćopić je aktivista Gradskog odbora SNSD-a.

Nadležnoj policijskoj stanici, oštećeni su juče oko 4 časa prijavili su da su u noćnom klubu u Banjaluci fizički napadnuti od strane više nepoznatih osoba.

“Oštećenim osobama i to Bojan Babić, Bjeljac Srđan i Dalibor Todić koji je državljanin Srbije ukazana ljekarska pomoć na Univerzitetsko – kliničkom centru Republike Srpske. O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka”, dodlali su iz policije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...