URNEBESAN SNIMAK IZ SLOVENIJE: Poznati hrvatski pjevač se toliko napio da nije mogao stajati na nogama, pao je na pod i više nije mogao ustati (VIDEO)

Slovenija / Spektakl hrvatskog pjevača: Pao na bini pa poručio: ”Pivan ja i dalje”

  • Show

  • 22. Maj 2022  22. Maj 2022

  • 2

Poznati hrvatski pjevač Mladen Grdović (63) održao je koncert povodom Dana vinogradara u Sloveniji.

‘Pengula sam bio ja’, orilo se se na bini samo trenutak prije nego što se pjevač okrenuo prema bendu, zateturao i pao.

Sudeći prema snimci koja se širi društvenim mrežama, pjevač nije imao nikakvu kontrolu nad svojim tijelom.

Nakon što je pao na pod, više se nije mogao ustati. Stala je i muzika, a publika je počela negodovati.

Buu, katastrofa, vikali su i dobacivali pjevaču iz publike, koji je ležeći na podu pokušavao skinuti mikrofon. Nakon poduže borbe, uspio ga je skinuti pa poručio:

"Pivan ja i dalje."

Počeo je pjevati, no po njega su na binu došli zaštitari i odveli ga s pozornice.

Podsjetimo, zadarski pjevač i ranije je imao problema s alkoholom, a nakon ‘čašice više’ znao je i kršiti zakone. Unazad nekoliko godina uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju, ali i zbog porodičnog nasilja. Na tu temu je snimio i poznatu pjesmu "Crveni ferari". 

Na službenoj Facebook stranici pjevača stoji objava na kojoj su najavljena 24 koncerta, ovaj u Sloveniji, na kojemu se dogodio incident, tek je peti koncert koji je Grdović trebao odraditi.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...