POPULARNA HRVATSKA INFLUENSERICA ZABORAVILA KUPITI ULOŠKE: Ono što su joj u Africi dali kao alternativu ostavilo je u čudu

Jedan od najpoznatijih hrvatskih influenserskih parova Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević nedavno su uplovili u bračnu luku, a nedugo nakon velikog slavlja u Hrvatskoj s prijateljima su se uputili na medeni mjesec u Afriku, tačnije u Mauritaniju.

  • Zabava

  • 22. Maj 2022  23. Maj 2022

  • 0

Jedan od najpoznatijih hrvatskih influenserskih parova Kristijan Iličić i Andrea Trgovčević nedavno su uplovili u bračnu luku, a nedugo nakon velikog slavlja u Hrvatskoj s prijateljima su se uputili na medeni mjesec u Afriku, tačnije u Mauritaniju.

Anegdotama s putovanja često se hvale pratiteljima na društvenim mrežama, a ovog puta Kristijan je objavio i video koji je nasmijao njegove brojne pratitelje. Naime, njegova supruga zaboravila je kupiti higijenske uloške, a jedina stvar koja bi joj mogla poslužiti u toj 'nezgodnoj situaciji' ostavila ju je u čudu. 

"Andrea je zaboravila kupiti uloške u glavnom gradu Mauritanije i jedino što smo kasnije našli su bile pelene za odrasle... Eh da joj je netko rekao da će za svoj medeni mjesec biti u Mauritaniji, spavati po ko zna kojim smještajima i nositi pelene... ", napisao je Kristijan u opisu snimke koja prikazuje čovjeka kako Andrei uručuje pelene dok mu ona u čudu odgovara 'Hvala'. 

Podsjetimo, influenser i travel bloger Kristijan Iličić i njegova odabranica Andrea Trgovčević izrekli su sudbonosno ''da'' početkom maja u Zagrebu, a svojim gostima priredili su zabavu za pamćenje nakon što su prije dvije godine morali odgoditi svadbu zbog pandemije koronavirusa. Andrea je odabrala dvije vjenčanice. Za crkveno vjenčanje odjenula je elegantnu haljinu s golim ramenima,a  potom se na imanju gdje se održalo slavlje preodjenula u haljinu s kraćim prednjim dijelom koja je istaknula njene vitke noge. Mladoženja je pak odabrao elegantno tamno odijelo.

Snimke i fotografije s vjenčanja objavila je njihova prijateljica, blogerica Vanna Bojović, a posebno emotivan trenutak bio je kada je Kristijan ugledao svoju Andreu te nije mogao sakriti suze. Nakon crkvenog obreda, mladenci i uzvanici uputili su se na jedno imanje gdje se nastavilo slavlje. Goste su na stolovima dočekale i prigodne kartice s imenima država koje su posjetili i veliki vatromet. Među uzvanicima bili su brojni poznati blogeri i fudbaler Dejan Lovren koji je Andrejin bratić.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...