TRAGEDIJA U ISTOČNOJ BOSNI: Lice preminulo usljed zadobijenih povreda u saobraćajnoj nesreći

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Rogatica u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

  • Hronika

  • 23. Maj 2022  24. Maj 2022

  • 0

Na magistralnom putu M1-114, Rogatica – Ustiprača, u mjestu Kukavice, opština Rogatica, 21.05.2022. godine, oko 21,45 sati, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali lice B.Đ iz Rogatice, koji je upravljao putničkim automobilom „Golf 7“ i lice N.S. koji je upravljao putničkim automobilom „Seat“.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, teške tjelesne povrede konstatovane u Unverzitetskoj bolnici Foča, zadobilo je pet lica, među kojima je dvoje djece.

Istog dana u noći oko 03,00 sata lice M.S. koje se nalazilo kao suvozač u vozilu „Seat“ je  preminulo usljed zadobijenih povreda u saobraćajnoj nezgodi.

Uviđaj saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Rogatica u prisustvu tužioca Okružnog javnog tužilaštva u Istočnom Sarajevu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...