SRBIJA BRUJI O MAŠI TADIĆ: Upoznajte kćerku Borisa Tadića, objavila je fotografije u bikiniju (FOTO)

Političar iz braka sa bivšom suprugom Tatjanom ima dvije kćerke – Mašu i Vanju, sa kojima ga ne viđamo često u javnosti.

  • Show

  • 23. Maj 2022  24. Maj 2022

  • 0

Boris Tadić bio je predsjednik Srbije i kao glavni čovjek države ostao je sve do 2012. godine, prije nego je Srpska napredna stranka Aleksandra Vučića osvojila izbore.

Ostao je upamćen, između ostalog, i kao najzgodniji političar, a njegova kćerka Maša Tadić pravi je primjer dobrih gena, piše "nova. rs".

Političar iz braka sa bivšom suprugom Tatjanom ima dvije kćerke – Mašu i Vanju, sa kojima ga ne viđamo često u javnosti.

Mediji su pisali da su zajedno jednom prilikom, nakon što je napustio predsjedničku funkciju, bili u posjeti jednoj ambasadi.

Ova mlada dama godinama unazad bila je fascinacija srbijanske javnosti na mrežama. Maša nije samo zgodna i lijepa, već tu ljepotu zna i da pokaže, pa je tako njen Instagram pun prelijepih fotografija iz finih restorana i otmjenih plaža na kojima provodi vrijeme.

Iako joj je Instagram zaključan za javnost, korisnici društvenih mreža njene fotke dijele na Twitteru.

Neke od fotografija možete pogledati u nastavku.

alt

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...