JELENA U AKCIJI: Karleuša donirala novac za spašavanje krave Slavice

Kada je Karleuša saznala za akciju studenata veterine, odlučila je pomoći im.

  • Estrada

  • 24. Maj 2022  24. Maj 2022

  • 0

Pop zvijezda Jelena Karleuša donirala je novac za spašavanje krave Slavice, koja zahvaljujući Jeleni, svoj život neće okončati u klaonici.

Jelena je još jednom pokazala humanost na djelu i dala primjer ljudima na koji način bi trebalo da tretiraju životinje i da se bore za njihove što sretnije živote, prenosi Telegraf.rs. 

Studenti veterine otkupili su kravu Slavicu od farme koja im ju je pozajmila za praksu, a novac koji je bio nužan za ovaj gest, 150.000 dinara (2.500 KM), donirala je Karleuša.

Kada je Karleuša saznala za akciju studenata veterine, odlučila je pomoći im. Jelena voli životinje i apelira na milost i suosjećanje ljudi prema njima, a poznato je da godinama unazad ne jede meso i ne nosi životinjsko krzno. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...