HASAN SRETAN, A KO NE BI BIO: Bayern predstavio veliko pojačanje

Bavarci su se pojačali.

  • Sport

  • 24. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 0

Noussair Mazraoui zvanično je novi fudbaler Bayerna u koji je stigao iz redova amsterdamskog Ajaxa, potvrdio je minhenski klub. 

Sa Bayernom je 24-godišnji defanzivac potpisao ugovor do ljeta 2026., a nakon potpisa je istakao da je veoma sretan zbog dolaska u Minhen.

"Imao sam dobar osjećaj još od prvog razgovora sa Bayenrom, sretan sam što sam došao u jedan od najvećih evropskih klubova.

Bayern je postao prvak Njemačke deseti put zaredom i bit ćemo među glavnim kandidatima za osvajanje Lige prvaka.

Izabrao sam ovaj klub jer mogu osvajati najveće titule ovdje, rekao je Mazraoui nakon potpisa.

Ovaj defanzivac je u omladinske kategorije Ajaxa stigao 2013. godine i trenirao je tu do debija 2018. godine. U redovima Ajaxa je skupio 137 nastupa, postigao je deset golova, a za reprezentaciju Maroka je zabilježio 12 nastupa uz gol, prenosi Oslobođenje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...