BIZARAN SLUČAJ U KRAJINI: Pucao iz automatske puške pa sam sebe ranio

"Povrede je zadobio od odbijanja metaka o asfaltnu površinu, a nakon što mu je pružena prva pomoć u Domu zdravlja Cazin, odvezen je u Kantonalnu bolnicu u Bihaću", kazao je Beganović. 

  • Hronika

  • 24. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 0

S.H. (49) iz Cazina je izvršio samoranjavanje pucajući iz automatske puške ispred ugostiteljskog objekta "Tatar", koji se nalazi u tom gradu, a trenutno je s teškim tjelesnim povredama hospitaliziran u Kantonalnoj bolnici u Bihaću.

Prema riječima Adnana Beganovića, portparola MUP-a USK, ovaj događaj se desio u ponedjeljak u poslijepodnevnim satima, a o svemu su policiju obavijestili građani. 

Dolaskom na lice mjesta policija je zatekla određeni broj gostiju koji su potvrdili tačnost ove dojave, te je pronađen i veliki broj čahura od metaka. 

Pomenuto lice se u međuvremenu dovezlo i prijavilo u Policijsku stanicu Cazin i donijelo sa sobom pušku. 

"Povrede je zadobio od odbijanja metaka o asfaltnu površinu, a nakon što mu je pružena prva pomoć u Domu zdravlja Cazin, odvezen je u Kantonalnu bolnicu u Bihaću", kazao je Beganović. 

Prema informacijama do kojih se došlo tokom istrage, pomenuto lice je u pijanom stanju upotrijebilo pušku, a slučaj je prijavljen i Tužilaštvu USK. Z.Č.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...