ŽIVOT NA VISOKOJ NOZI: Navodna treća žena Muamera Zukorlića nosi torbice od 9 hiljada dolara, hvali se putovanjima, markiranom odjećom... (FOTO)

"Dior", "Prada", "Gucci" i "Chanel" sijevaju sa svake slike i pokazuju da ova Novopazarka, koja je zvanično samo lokalna novinarka...

  • Show

  • 24. Maj 2022  27. Maj 2022

  • 6

Belkisa Crnovršanin (31), navodna treća žena po šerijatu pokojnog muftije Muamera Zukorlića, voli skupocijenu i markiranu odjeću i torbe, što se da vidjeti po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, javlja srbijanski tabloid "Kurir". 

"Dior", "Prada", "Gucci" i "Chanel" sijevaju sa svake slike i  pokazuju da je ova Novopazarka zvanično samo lokalna novinarka. Na sebi uvijek ima po nekoliko hiljada dolara, a posebno se hvali torbicama čija cijena ide i do bezmalo 9.000 dolara!

Uspomena iz Abu DabijaFoto: PRIVATNA ARHIVA

Žena koja je glavna tema u Sandžaku poslije otkrića da se interesuje za svoja prava u ostavinskoj raspravi kao udovica imućnog muftije ljubiteljka je putovanja, a posebno voli Dubai i Abu Dabi, ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama. Mada, uslikala se početkom maja i na ulicama Beča. Na slikama, koje su mahom crnobijele, obučena je u hidžab i pozira tako da joj se nikad ne vidi cijelo lice. Uglavnom je potpuno i skriveno. Međutim, upadljivo pokazuje torbe, koje su listom poznatih svjetskih brendova.

Belkisa CrnovršaninFoto: PRIVATNA ARHIVA

Tako na jednoj Belkisa hoda među kolonadama, okrenuta leđima, ali "Chanel" torbica od 8.800 dolara "pozira". Slična stvar je i na drugoj slici - opet "Chanel", i opet crna torbica, koja se jasno vidi, iako je novinarka ponovo uslikana s leđa. Ovaj put cijena je 8.000 dolara.

Belkisa Crnovršanin, Muamer Zukorlić

Hidžab je, naravno, crn i reklo bi se da je sve što nosi uglavnom tako. Na jednom stepeništu sjedi i fotografisana je sprijeda, lice joj se, naravno, ne vidi jer je ruke digla, ali u prvom planu je "dior" torbica od tri i po hiljade dolara. Na drugoj slici je "Prada" torba od "skromnih" 1.750 dolara. Na onoj objavljenoj iz Abu Dabija cijena torbice je ista, ali ovaj put aksesoar koji visi na njenom desnom ramenu je s potpisom Iv Sen Lorana.

Belkisa CrnovršaninFoto: PRIVATNA ARHIVA

U ogledalu je Belkisina slika bez glave, ali poenta ove fotografije je da se vide "Dior" patike od 1.000 dolara i "guči" majica od 400. Da voli "Dior", pokazala i još jednom sva zakamuflirana, ali sa jasno istaknutom pomenutom torbicom, sa sve imenom brenda. Cijena - sitnica - 3.350 dolara.

U potpunoj tami i, naravno, leđima okrenuta treća supruga pokojnog muftije pratiocima daje do znanja i da nosi "Prada" čizme od 1.850 dolara. A posljednja objavljena fotografija ove "muftinice" je u boji, a na njoj ona pozira u "Céline" dukserici od 650 eura.

Foto: PRIVATNA ARHIVA    

I sve ovo ne bi bilo čudno da Belkisa nije samo novinarka. Zvanično. Pa je pitanje - odakle joj pare? Od muftije, rekli bi mnogi u Novom Pazaru. A Belkisa, koja u saopštenju poslije otkrića Kurira nije negirala da je bila treća Zukororlićeva supruga, saopštila je i da je njena porodica "časna, ugledna i imućna".

Belkisa CrnovršaninFoto: PRIVATNA ARHIVA

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...