TUGA U ZAVIDOVIĆIMA: Sutra dženaza 6-godišnjoj djevojčici, iza nje ostali neutješna majka, braća...

Kako javljaju lokalni portali, dženaza maloj Klarisi Beganović bit će klanjana u četvrtak. 

  • Hronika

  • 25. Maj 2022  25. Maj 2022

  • 0

stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jučer u Zavidovićima smrtno je stradala šestogodišnja djevojčica a drugo dijete je teško povrijeđeno. 

Kako javljaju lokalni portali, dženaza maloj Klarisi Beganović bit će klanjana u četvrtak. 

Dženaza polazi u 15.30 sati sa mosta na Krivaji i Zavidovićima, a obavit će se na Žigića mezarju. 

Iza male Klarise ostali su neutješni majka Dženita, djed Džemo, nena Safeta, braća Džemo i Danijel, sestre Valerija i Klara...

Nesreća u kojoj je stradala ova djevojčica dogodila se u utorak oko 13.25 sati, a prema informacijama iz MUP-a ZDK, učestvovali su motorno vozilo - kamion i dva pješka, odnosno dvoje djece.

Jedno dijete je preminulo na mjestu nesreće, a drugo je sa teškim povredama prebačeno u bolnicu. Vozač kamiona je priveden, a uviđaj su izvršili nadležni tužilac i službenici PU Zavidovići. 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...