"ZAŠTO NJEGA NIKO NE SPOMINJE?": Karim Benzema je možda iznenadio izborom najboljeg igrača svijeta, ali ima jake argumente

Odao je priznanje jednom igraču.

  • Zabava

  • 25. Maj 2022  25. Maj 2022

  • 1

Francuski napadač koji nastupa za Real Madrid, Karim Benzema, šokirao je izborom najboljeg igrača svijeta.

Uoči finala Lige prvaka protiv Liverpoola, koje je na rasporedu u subotu, Benzema je odlučio odati priznanje svom saigraču Viniciusu Junioru.

Benzema smatra kako je mladi Brazilac nepravedno izostavljen u razgovorima o najboljim fudbalerima svijeta.

''Pričaju o najboljim igračima na svijetu, a ne spominju Viniciusa koji postiže golove, asistira i sve radi. One je u top pet igrača na svijetu. Puno pričam sa njim, jer mislim da može biti još bolji igrač nego što je sada. Uvijek mu kažem da se samo fokusira na utakmicu'', kazao je Benzema.

Podsjetimo, Benzema i Vinicius su ove sezone kombinovano bili uključeni u 100 golova Real Madrida. Francuz je postigao 44 pogotka, te je zabilježio 15 asistencija dok je Brazilac zabilježio 21 pogodak, uz 20 asistencija.

(Oslobođenje) 

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...