"BOLID" U GLAVI: Ukrao vozilo Hitne pomoći u Brčkom, pronađeno kod...

(...) benzinske pumpe u blizini Modriče.

  • Hronika

  • 25. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 0

Policija iz Modriče jutros je u 3.45 sati uhapsila S.K. iz Brčkog, za kojege se sumnja da je u tom gradu ukrao vozilo Hitne pomoći.

Kako Nezavisne novine nezvanično saznaju, za ovu krađu osumnjičen je Sanel Kadić (43) iz Brčkog.

Kako je saopćeno iz Policijske uprave Doboj vozilo Hitne pomoći je pronađeno na parkingu jedne benzinske pumpe u Skugriću kod Modriče. 

"Policijski službenici Policijske stanice Modriča su oko tri sata iza ponoći, od strane policijskih službenika Policijske stanice Gradačac obaviješteni da se na području Brčkog dogodila krađa vozila Hitne pomoći. O navedenom je obaviještena Policija Brčko distrikta", ističe se u saopćenju Policijske uprave Doboj.  

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...