MILAN ĐURIĆ SE EMOTIVNO OPROSTIO OD REPREZENTACIJE: "Navijači su uvijek činili da se osjećam voljeno"

Iako je bio u planovima selektora Ivayla Peteva, zahvalio mu se na pozivu i rekao da je odlučio završiti reprezentativnu karijeru i da je došlo vrijeme za neke nove mlađe igrače.

  • Sport

  • 25. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 1

Napadač italijanske Salernitane Milan Đurić oprostio se od igranja za fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine, a u obraćanju javnosti poručio je da mladi igrači trebaju dobiti šansu te se tom prilikom zahvalio svim trenerima i saigračima s kojima je igrao.

Iako je bio u planovima selektora Ivayla Peteva, zahvalio mu se na pozivu i rekao da je odlučio završiti reprezentativnu karijeru i da je došlo vrijeme za neke nove mlađe igrače.

Posebno se zahvalio navijačima rekavši da su uvijek činili da se osjeća voljeno u reprezentaciji.

"Zahvaljujem se svim trenerima i saigračima koji su godinama činili da se osjećam dijelom grupe i ponosnim što nosim dres Bosne i Herzegovine širom Evrope i svijeta. Zahvaljujem se navijačima jer su uvijek činili da se osjećamo voljeno", napisao je Đurić i nastavio:

 "Vrijeme je da mlađi igrači dobiju šansu i pokažu se, da ostave svoj trag i budu u mogućnosti da ostvare ciljeve kojima se svi nadamo! Želim svima sve najbolje za budućnost naše zemlje."

Đurić je za nogometnu reprezentaciju Bosne i Hercegovine odigrao samo 15 utakmica i pri tome je postigao čak sedam pogodaka, a nema sumnje da ćemo u budućnosti žaliti što ovog korpulentnog napadača nismo više koristili i što nam nije više pomogao, posebno u mečevima kada smo imali rezultatski zaostatak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...