FREESTYLE KOJI ĆE TEŠKO BITI NADMAŠITI: Britanac oborio Guinnessov rekord; Repao više od 39 sati bez prestanka (VIDEO)

Alcon je ovaj rep maraton emitovao uživo na YouTubeu.

  • Zabava

  • 25. Maj 2022  26. Maj 2022

  • 0

Britanac koji radi u Španiji kao školski nastavnik ušao je u Guinnessovu knjigu rekorda, nakon što je repao slobodnim stilom ukupno 39 sati, 37 minuta i 54 sekunde, piše United Press International.

Samim time što je repao slobodnim stilom, popularni freestyle, ovaj rekord još više dobija na značaju.

Naime, freestyle repanje znači da osoba nema pripremljene tekstove, već da u sekundi izmišlja rime, iz glave, na licu mjesta.

Daniel Alcon, koji koristi umjetničko ime DAlcon, je ovaj maraton izveo u Valenciji.

Prošle godine je također pokušao srušiti prethodno postavljeni rekord, ali nije uspio. Do tada, tron je držao poznati američki reper Watsky, kada je repao puna 33 sata, 33 minute i 16 sekundi,  2020. godine.

Alcon je ovaj rep maraton emitovao uživo na Youtubeu.

"Hvala cijelom mom timu, svima koji su doprinijeli toliko, i ljudima koji su posvetili barem jednu sekundu da gledaju ovaj maraton uživo", napisao je Alcon na Facebooku.

(Oslobođenje) 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...