PROCURIO VIDEO: Jose Mourinho se slomio pred kamerama nakon utakmice u Tirani, pogledajte zbog čega se rasplakao...

Prije Rome, Portugalac je europske trofeje osvajao s Portom, Interom i Manchester Unitedom

  • Sport

  • 26. Maj 2022  

  • 0

Trener Rome u finalu Konferencijske lige protiv Feyenoorda (1:0) Jose Mourinho je u svom petom europskom finalu stigao do petog trofeja. Prije Rome, Portugalac je europske trofeje osvajao s Portom, Interom i Manchester Unitedom.

Mourinho je postao tek drugi stručnjak u povijesti s pet europskih naslova. Prije njega to je uspjelo samo Talijanu Giovanniju Trapattoniju koji je s Juventusom osvojio Kup prvaka (1985.), dva Kupa UEFA (1977., 1993.), te Kup kupova (1984.), a s Interom Kup UEFA (1991.).

Nakon što je sudac označio kraj utakmice, Mourinho se rasplakao. "Ispisali smo povijest. Odbit ću svaku ponudu. Pustite glasine, ja ostajem trener Rome", rekao je Mourinho nakon finalnog okršaja u Tirani.

"Čim sam stigao u Romu, znao sam što ovo natjecanje znači klubu. Ovo je bila povijest. Mi smo ispisali povijest. Puno smo uložili snage u ovo natjecanje", izjavio je Portugalac koji je Romi donio prvi veliki europski trofej.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...