JOSIPA LISAC UPUTILA PORUKU KONSTRAKTI: "Eurovizija nije moje glazbeno štivo, ali..."

(...) ali gledajući tvoj nastup dobila sam poruku. Gdje god jesam, ja sam!"

  • Estrada

  • 27. Maj 2022  

  • 0

Josipa Lisac poslala je poruku Konstrakti povodom gostovanja srpske eurovizijske predstavnice u emisiji Nedjeljom u 2.

"Dobar dan Ana Đurić Konstrakta. Eurovizija nije moje glazbeno štivo, ali gledajući tvoj nastup dobila sam poruku. Gdje god jesam, ja sam! Usudila si se progovoriti o društvenim stanjima koja dodiruju sve nas. Pametna i lijepa Ana Konstrakta - moje čestitke!" poručila je Josipa Konstrakti.

Poruku je prenio voditelj Aleksandar Stanković i dodao: "Koja legenda ova Josipa!"

Stanković je Konstraktino gostovanje najavio na poseban način. Na društvenim mrežama objavio je video u kojem sjedi u bijeloj košulji s lavorom ispred sebe i pjeva "Koja li je tajna zdrave kose Ane Đurić?" te tako dao do znanja da mu je sljedeća gošća predstavnica Srbije na ovogodišnjem Eurosongu Ana Đurić Konstrakta, prenosi Index.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...