ZMAJ STAO NA LUDI KAMEN: Oženio se Rade Krunić i priredio svadbu za pamćenje

Kako je izgledala atmosfera na njegovoj svadbi, pogledajte na videoprilogu ispod teksta!

  • Estrada

  • 27. Maj 2022  27. Maj 2022

  • 0

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i fudbaler Milana Rade Krunić oženio se svojom izabranicom Ivanom Topalović, a njihova svadba je održana u Sremu u Srbiji, u krugu najbliže rodbine i prijatelja.

Par se vjerio krajem decembra 2020. godine, a jučer su krunisali svoju ljubav, te su izjavili sudbonosno ''da''. Prisutne na svadbi su zabavljali Nenad Manojlović, Uroš Živković, kao i Aleksandra Bursać. 

Podsjetimo, Krunić je prije nekoliko dana postao prvak Italije sa Milanom i to poslije 11 godina, a ove sezone je za Rossonere u svim takmičenjima odigrao 35 utakmica. Nije se upisivao u listu strijelaca dok je zabilježio dvije asistencije.

Kako je izgledala atmosfera na njegovoj svadbi, pogledajte na videoprilogu ispod teksta:

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...