UVIJEK UOČI SEZONE: Počeli radovi na rekonstrukciji saobraćajnice prema Bjelašnici i Igmanu

Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta i direktor Direkcije za puteve Selmir Kovač obišli su gradilište na dionici tog puta.

  • Vijesti

  • 27. Maj 2022  27. Maj 2022

  • 0

Iz ministarstva saobraćaja Kantona Sarajevo su saopćili kako je nastavljena rekonstrukcija regionalnog puta R442a Hadžići-Igman-Krupac.

Ministar saobraćaja Kantona Sarajevo Adnan Šteta i direktor Direkcije za puteve Selmir Kovač obišli su gradilište na dionici tog puta.

"Prošle godine završeni su značajni radovi na ovoj saobraćajnici, obnovljene su određene dionice, izgrađen kružni tok. Ove godine nastavljamo od dionica koje su završene, dalje prema Krupcu", rekao je ministar Šteta.

Saobraćajnica će biti obnovljena u dužini od 750 metara, a rok za izvođenje radova je 60 dana.

Pored ovih, radovi su počeli i na dionici Bijele vode-Šabići, u dužini 810 metara, čiji se završetak radova očekuje za 75 dana.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...