DRUŠTVENE MREŽE GORE: Urnebesne reakcije nakon što je Lagumdžija obrukao Dodika…

Ne stišavaju se reakcije nakon što je Zlatko Lagumdžija na Twitteru ismijao Milorada Dodika.

  • Mini market

  • 28. Maj 2022  28. Maj 2022

  • 1

Podjetimo, Zlatko Lagumdžija, bivši ministar vanjskih poslova BiH, objavio je zanimljiv komentar na Twitteru.

On se osvrnuo na objavu Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH, koji je u pokušaju da na engleskom jeziku prenese stav o navodnoj mržnji usmjerenoj prema njemu u stvari iskazao svoje neznanje.

Lagumdžija je replicirao Dodiku na račun njegovog lošeg poznavanja engleskog jezika.

"Me Tarzan, sorry, Milorad, you Jane, sorry, Čita. My English no good but I good. Nemoj nas ovako brukati. Ili pričaj na našem jeziku ili pusti druge da ti pišu na engleskom jer ovako će stranci misliti da smo svi 'glupi Bosanci'",  poručio je Lagumdžija.

„Slobodna Bosna“ odabrala je najzanimljivije komentare na Dodikove eskapade na Twitteru.

Nije jasno ko stoji iza objava engleskom jeziku na službenom Twitter računu člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, no jedno je sigurno – Dodikova blamaža nasmijala je cijeli region!

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...