TIJELA BRAČNOG PARA ISPADAJU IZ KABINE: Ovako su nakon stravičnog sudara nastradali (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Očevici koji su se našli ispod mosta takođe su bili užasnuti sudarom koji se dogodio iznad njih.

  • Hronika

  • 28. Maj 2022  29. Maj 2022

  • 0

Ekskluzivni snimak na kom se jasno vidi trenutak kada kamion probija ogradu Pančevačkog mosta, a bračni par Trivun (77) i Dobrinka (77) Jevtić odlaze u smrt.

Na snimku se vidi kako bračni par Jevtić, nakon sudara sa BMW-om gubi život.

Pri udarcu, za koji se, kako se pretpostavljalo, sada i vidi, da je bio strahovito jak, kamion bračnog para Jevtić udara u zaštitnu ogradu mosta. Od siline udarca - ograda se probija, a kamion je rasturen!

Kabina kamiona nakon probijanja ograde "leti" s mosta, a Trivun ispada iz nje pri samom probijanju, kao i Dobrinka, svako sa svoje strane vozila. Zbog toga je, vjeruje se, i razlika od nekoliko metara gdje su tijela supružnika pala. Trivun je pronađen na zemlji ispod mosta, a Dobrinka u vodi, piše Srbija Danas.

Podsjetimo, prilikom pokušaja prestrojavanja, BMW njemačkih registarskih tablica naletio na kamion "Zastava" u kome su se vozili supružnici Trivun Jevtić (77) i Dobrinka Jevtić (77). Od siline udara kabina kamiona je probila ogradu, a putnici su ispali.

Očevici koji su se našli ispod mosta takođe su bili užasnuti sudarom koji se dogodio iznad njih.

"Svašta sam vidio i čuo, ali ovako nešto nikad. Čula se škripa guma i jeziv udarac. To je toliko puklo da sam pomislio da se most ruši. Kada sao pogledao gore visio je dio vozila, kasnije sam shvatio da je riječ o kamionu, visio je iznad dijela gdje je pukla ograda", rekao je Beograđanin koji se u trenutku sudara našao ispod Pančevačkog mosta.

Kako je objasnio u nevjerici je gledao potpuno uništen kamion.

"Nisam mogao da vjerujem svojim očima. Kamion je bio zgužvan u sekundi do neprepoznatljivosti. Ograda je bila probijena i dole se vidjelo tijelo nesrećnog muškarca. U prvom trenutku se nije vidjelo da je i žena ispala iz kabine u vodu. Njeno tijelo izvukli su pripadnici riječne policije", objasnio je naš sagovornik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...