PRETUČENI MATURANTI U PULI: Otišli na trodnevni izlet, napalo ih 50-ak nasilnika

Oglasio se i gradonačelnik Pule Filip Zoričić koji se izvinio zbog napada.

  • Hronika

  • 28. Maj 2022  29. Maj 2022

  • 0

Riječki maturanti koji su otišli na trodnevni izlet u Pulu kako bi proslavili kraj srednje škole pretučeni su u noći s petka na subotu. Novi list piše da je 15 maturanata riječke Elektrotehničke škole napalo pedesetak nasilnika i dodaju da Riječani nisu dali nikakvog povoda za napad.

Iz PU istarske kažu da su u noći s petka na subotu oko 1.30 primili dojavu o narušavanju javnog reda i mira u Ulici Riva od strane više osoba te da u događaju niko nije zatražio liječničku pomoć.

Uviđaj je u toku. Međutim, Novi list piše da jedan od roditelja tvrdi da su zatražili pomoć na hitnom odjelu Pulske bolnice gdje satima čekaju na obradu jer je težina ozljeda vrlo ozbiljna.

Gradonačelnik Pule: Dosta više toga. Sram me i žao mi je

Oglasio se i gradonačelnik Pule Filip Zoričić koji se izvinio zbog napada.

"Opet se moram ispričavati zbog skupine mladića koji su svoje frustracije iskazali na ovoj djeci. Ne znam do kada i kako. Žao mi je kao gradonačelniku grada u koji ljudi dolaze živjeti i ostati. U gradu u kojem je svatko dobrodošao, sada već niz ovakvih sukoba. Ispričavam se svima! Od policije očekujem da privede sve te huligane. Govorim ovo kao gradonačelnik i kao roditelj", kaže on i dodaje:

Dosta više toga! To nije nikakva hrabrost! Isprike gradonačelniku Rijeke, Elektro-tehničkoj školi iz Rijeke, djeci i roditeljima. Sram me i žao mi je. Idući tjedan ćemo sazvati Vijeće za prevenciju kriminaliteta i vidjeti što je to trulo, da se takve stvari događaju", zaključuje.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...