RAZOČARANA U "DODIKOVU" TELEVIZIJU: Poznata novinarka raskinula ugovor sa UNA TV i prešla na HTV...

Kao novinarka je odradila mnoge životne, sportske i političke priče, izvještavala o brojnim kriznim situacijama te s početkom pandemije koronavirusa intenzivno je pratila sve aspekte na tu temu.

  • Estrada

  • 29. Maj 2022  29. Maj 2022

  • 0

U ljeto prošle godine uzdanica N1 televizije pridružila se ekipi nove regionalne televizije. Tada je izjavila da odlazi na UNA TV  'zbog sjajne ekipe koja će biti u Informativnom programu, te da joj je trebala nova energija, izazov u karijeri'. Sada, saznali su na tportalu, karijeru nastavlja na Prisavlju.

Matea Dominiković sljedeće sedmice počinje raditi u Informativnom programu HTV-a (područje unutarnje politike), svakodnevno će gledatelje izvještavati s terena. Navodno je s UNOM TV sporazumno raskinula ugovor još u aprilu.

Podsjetimo, Matea je karijeru počela na RTL-u kako studentica, prvo je stigla u sportsku redakciju, no tamo se kratko zadržala jer su je brzo pozvali da se pridruži RTL-ovim informativcima. Potom je uslijedio poziv s N1. Kao novinarka je odradila mnoge životne, sportske i političke priče, izvještavala o brojnim kriznim situacijama te s početkom pandemije koronavirusa intenzivno je pratila sve aspekte na tu temu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...