SNIMAK S TRIBINA HIT NA INTERNETU: Pogledajte kako je trener Reala Carlo Ancelotti zaplesao pred publikom...

Tri finala Lige prvaka izborio je s Milanom (2003., 2005., 2007.), a dva s Real Madridom (2014., 2022.).

  • Šareni svijet

  • 29. Maj 2022  29. Maj 2022

  • 0

Treneru Reala iz Madrida Carlu Ancelottiju to je bilo rekordno peto finale Lige prvaka i rekordni četvrti naslov. Tri finala Lige prvaka izborio je s Milanom (2003., 2005., 2007.), a dva s Real Madridom (2014., 2022.). Jedino nije slavio 2005. kada je Liverpool nadoknadio 0:3 u drugom poluvremenu i slavio nakon jedanaesteraca.

Također, 62-godišnji Talijan je nedavno postao prvi trener koji je osvojio naslove prvaka u svim ligama petice. Uspjelo mu je to u Španjolskoj na klupi Real Madrida, u Njemačkoj je do titule predvodio Bayern, u Francuskoj je osvojio trofej prvaka kao trener PSG-a, u domovini Milan, a u Engleskoj do trona doveo Chelsea.

Na proslavi velikog uspjeha  Reala snimljene su i scene Ancelottijevog plesa...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...