"NE IDE IM TA KAMPANJA!": Oglasio se Konaković o navodima da je glas za Bećirovića glas protiv Komšića

Konaković je kritkovao određene navode sa društvenih mreža, u kojima se tvrdi da je glas za Bećirovića glas protiv Komšića.

  • Mini market

  • 29. Maj 2022  29. Maj 2022

  • 10

Lider stranke Narod i pravda i jedan od glavnih zagovarača kandidature Denisa Bećirovića za člana Predsjedništva BiH, o čemu je "Slobodna Bosna" prva informisala javnost, Elmedin Konaković, oglasio se na društvenim mrežama.

Konaković je kritikovao određene navode sa društvenih mreža, u kojima se tvrdi da je glas za Bećirovića glas protiv Komšića.

"Ne ide ova kampanja Reufu i manjem broju SDA botova kako je glas za Denisa glas protiv Komšića. Očekuje se ubrzo drugi dio kampanje 'Glas za Bakira je glas za Komšića'. Još je ta faza ostala", poručio je Konaković.

 

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...