IBRAHIMOVIĆ OBJAVIO ŠOKANTAN SNIMAK: Pogledajte šta mu doktori rade sa koljenom svake sedmice (VIDEO)

Ibrahimović se u posljednjih nekoliko godina mučio sa čestim povredama koljena te je bio primoran na novu operaciju koja će ga od terena odvojiti narednih 7 do 8 mjeseci.

  • Sport

  • 29. Maj 2022  30. Maj 2022

  • 0

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović prije nekoliko dana je podvrgnut novoj operaciji koljena koja mu je ozbiljno ugrozila nastavak fudbalske karijere.

Ibrahimović se u posljednjih nekoliko godina mučio sa čestim povredama koljena, te je bio primoran na novu operaciju koja će ga od terena odvojiti narednih 7 do 8 mjeseci, piše Sport1.

No, Zlatan ne namjerava odustati od profesionalnog bavljenja fudbalom te je jasno da želi završiti karijeru po svojim pravilima, a ne prisilnim putem usljed povreda.

U međuvremenu je Ibrahimović putem Instagrama pokazao kako izgleda njegov postoperativni oporavak, te čemu se mora podvrgavati jednom sedmično.

Naime, Zlatan je objavio video na kojem se vidi kako mu doktori ispumpavaju tečnost iz koljena, a to je postupak kroz koji će švedski fudbaler morati prolaziti svake sedmice.

Pogledajte.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...