VOJIN MIJATOVIĆ: "Domovina se brani i voli olovkom, uskoro ćemo se prebrojavati"

Domovina se brani i voli olovkom, oktobar je vrijeme kada ćemo se prebrojati, koliko ima Bosanaca i Hercegovaca, poručuje Mijatović.

  • Politika

  • 29. Maj 2022  30. Maj 2022

  • 2

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a BiH, oglasio se na svom Facebook profilu gdje je sa javnošću podijelio informacije o sastanku predstavnika Pokreta za državu sa građanima BiH koji žive i rade u Minhenu.

"Puno emocija ali spremnosti da odbranimo Bosnu i Hercegovinu", rekao je Mijatović.

Aludirajući na predstojeće Opće izbore, on kaže da je oktobar mjesec kada ćemo prebrojavati koliko ima Bosanaca i Hercegovaca.

"Domovina se brani i voli olovkom, oktobar je vrijeme kada ćemo se prebrojati, koliko ima Bosanaca i Hercegovaca", kazao je.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...