POTPUNI PREOKRET: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih 15 dana

Pretežno oblačno i nestabilno vrijeme uz povremene i slabe lokalne pljuskove obilježilo je početak ove sedmice.

  • Vijesti

  • 31. Maj 2022  31. Maj 2022

  • 0

Od srijede, stabilno, sunčano i toplo bez padavina sve do 7. juna, kada se prognozira promjenjivo vrijeme sa malim izgledima za prolazno pogoršanje i slabije padavine. Ovakve vremenske prilike zadržaće se do kraja prognoznog perioda, 15 juna.

Temperature narednih dana biće u granicama prosječnih za mjesec maj. Minimalne vrijednosti u Bosni se očekuju od 8 do 13, u Hercegovini od 12 do 17 °C, a maksimalne od 23 do 28 stepeni u Bosni, u Hercegovini od 25 do 30 °C.

Od 4. juna očekuju se temperature više od prosjeka. Jutarnje u Bosni od 16 do 21, u Hercegovini od 18 do 23 °C. Danju u Bosni vrijednosti maksimalnih temperatura zraka kretaće se od 28 do 33, u Hercegovini od 29 do 34 °C.


Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...