SVAĐA U NOĆNOM KLUBU: Državljanin Srbije pištoljem ranio djevojku u Njemačkoj

Jedna djevojka ranjena je u noći između subote i nedjelje kada ju je, ispred jednog noćnog kluba u Njemačkoj, upucao 36-godišnji srbijanski državljanin.

  • Hronika

  • 31. Maj 2022  

  • 0

Jedna djevojka ranjena je u noći između subote i nedjelje kada ju je, ispred jednog noćnog kluba u Njemačkoj, upucao 36-godišnji srbijanski državljanin.

Pucnjava se dogodila ispred noćnog kluba Annonay-Straße u Backnangu, oko 2.30 sati. Kako je saopćila policija tamošnjim medijima, svađa između djevojke i srbijanskog državljanina započela je još u lokalu, a u jednom trenutku, on je postao nasilan, pa je izbačen.

Kako prenose njemački mediji, sačekao je djevojku ispred kluba i upucao je hicima iz gasnog pištolja u vrat i kukove.

 

Osumnjičeni za pucnjavu je pobjegao pješke, a uhapšen je vrlo brzo u hotelskoj sobi u tom gradu. Sumnja se da pucač u Njemačkoj boravi bez potrebnih dozvola i zbog toga će biti i priveden sudiji za prekršaje, prenosi Nova.rs

Inače, gasni pištolj se u Njemačkoj može legalno kupiti već sa 18 godina, objašnjava portal Stn.de.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...