IMPRESIVNI ORMARI ZA MLADE DAME: Slavne mame i kćerke koje međusobno posuđuju odjeću

Dok još nije imala impresivan ormar pun uzbudljivih modnih brendova, vojvotkinja od Cambridgea znala je haljinu posuditi od svoje mame Carole Middleton.

  • Žena

  • 01. Jun. 2022  01. Jun. 2022

  • 0

Angelina Jolie voli čuvati odjevne komade za svoje kćeri. Bez ikakvog razmišljanja posudit će neku od svojih pamtljivih haljina svojim mezimicama te im dopustiti da ju prilagode svojim željama, stilu, ali i konfekcijskoj veličini.

Shiloh voli posuditi odjeću od svoje mame Angeline JolieShiloh u maminoj prepravljenoj Diorovoj haljiniZahara u maminoj oscarovskoj haljini iz 2014. godine+1Rowan Henchy posudila je haljinu od mame koju je Brooke Shields nosila na dodjelu Zlatnih globusa 1998.

To je pokazala i tokom promocije filma "Eternals" na kojoj su je pratila njena djeca potkraj 2021. godine. Zahara je na premijeri filma u Los Angelesu nosila srebrnu toaletu Elie Saab koju je Angelina imala na sebi na Oscarima 2014. godine.

Shilloh je pak nosila maminu haljinu za premijeru istog filma u Londonu. Tačnije, odabrala je Diorovu cvjetnu kreaciju koju je Angelina Jolie nosila na pressicama povodom izlaska "Gospodarice zla" dvije godine ranije.

Ne samo da je posudila haljinu, već i zatražila da je skrate do iznad koljena kako bi više pristajala njenim godinama.

U mamin ormar katkad svrati i Coco Arquette, kći glumice Courtney Cox i glumca Davida Arquettea, ali i modna ikona Catherine Middleton.

Dok još nije imala impresivan ormar pun uzbudljivih modnih brendova, vojvotkinja od Cambridgea znala je haljinu posuditi od svoje mame Carole Middleton.

Shiloh Jolie-Pitt u maminoj haljini na premijeri filma Eternals u Londonu

Kraljevski plavu midi haljinu s crnim remenom nosila je tokom posjete dječijoj bolnici u Ipswichu u martu 2012. godinu, a koju je njena mama nosila na prestižnoj utrci konja u Ascotu dvije godine ranije, piše Zadovoljna.hr.

Koje sve slavne dame posuđuju robu od svojih mama, okrijte u našoj fotogaleriji!

Catherine Middleton posudila je haljinu od mame CaroleCatherine Middleton posudila je haljinu od mame Carole (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...