LIVERPOOL JE PROŠLOST: Sadio Mane dogovorio trogodišnju saradnju s Bayernom

Interesovanje za 30-godišnjeg senegalskog reprezentativca interesovanje su pokazali još PSG i Barselona, a i klub sa Anfielda nije imao ništa protiv da iskusni fudbaler ostane u Crvenom dresu.

  • Sport

  • 01. Jun. 2022  01. Jun. 2022

  • 0

Napadač Liverpoola Sadio Mane dogovorio je trogodišnji ugovor sa Bayernom iz Munchena, javljaju britanski mediji.

Interesovanje za 30-godišnjeg senegalskog reprezentativca su pokazali još PSG i Barselona, a i klub sa Anfielda nije imao ništa protiv da iskusni fudbaler ostane u Crvenom dresu.

Engleski i njemački velikan su u utorak, posljednjeg dana maja, započele pregovore kako bi se dogovorili oko cijene transfera.

Mane je 2016. iz Southamptona prešao u Liverpool u transferu vrijednom 41,2 miliona eura. Senegalac je u dresu tima sa Anfielda postigao 120 golova i upisao 48 asistencija u 269 mečeva. Ugovor sa Crvenima ističe mu na kraju sljedeće sezone.

Bayern je prije nekoliko dana potvrdio da je angažovao Nussaira Mazraouija iz Ajaxa, a uskoro će ugovor potpisati i njegov saigrač iz holandskog tima Ryan Gravenberch.

Klub iz Munchena želi da napusti Robert Lewandowski, ali čelnici Bavaraca za sada se protive odluci Poljaka.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...