SAMO RIJEČI HVALE IZ VELEŽA: "Dudiću zahvaljujemo na velikom doprinosu u izgradnji stabilnog kluba"

Kao najozbiljniji kandidati za njegovog nasljednika pominju se Meho Kodro, Blaž Slišković i Ibro Rahimić…

  • Sport

  • 02. Jun. 2022  02. Jun. 2022

  • 0

Feđa Dudić jučer je zvanično napustio redove osvajač Kupa Bosne i Hercegovine, a danas je zvanično predstavljen na Koševu kao novi trener FK Sarajevo.

Danas su se oglasili iz FK Velež, a uputili su riječi hvale mladom stručnjaku.

“Treneru Dudiću zahvaljujemo na njegovom, zasigurno velikom, doprinosu u izgradnji uspješnog i stabilnog Veleža, i želimo mu mnogo sreće i uspjeha u nastavku njegove karijere i privatnom životu”, poručili su iz Veleža, a tome su dodali kako će ime novog trenera biti poznato u narednim danima.

Kao najozbiljniji kandidati za njegovog nasljednika pominju se Meho Kodro, Blaž Slišković i Ibro Rahimić.

Podsjećamo, Dudić je sa klupe Velež vodio u 99 navrata, a sa danas je sa Sarajevom potpisao novi ugovor do ljeta 2024. godine.

U karijeri je još vodio ekipu Goška, a Rođenima je donio prvi izlazak u Evropu nakon 33 godine, dok je na stadion Rođeni donio i prvi pehar u poslijeratnoj historiji, prenosi N1.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...