DODIK OČAJAN ZBOG DEKLARACIJE BUNDESTAGA: "Žalosno za Njemačku i njihovu vanjsku politiku..."

"U svim njihovim deklaracijama krivi su samo Srbi i Hrvati, a muslimani nisu", poručio je Dodik.

  • Politika

  • 03. Jun. 2022  03. Jun. 2022

  • 14

Nakon izglasavanja Deklaracije u Bundestagu oglasio se član Predsjedništva Milorad Dodik.

"Iznenađujuće je da si je jedna ozbiljna zemlja poput Njemačke dopustila toliko pristranosti. Deklaracija u Bundestagu koju je napisao muslimanski lobi je igra maloljetnih političara.Ako stvarno želite pomoći, slušajte sve strane i ne pristupajte površnim odnosima u BiH.

U svim njihovim deklaracijama krivi su samo Srbi i Hrvati, a muslimani nisu. Mora se priznati da muslimanski lobisti dobro rade svoj posao.U takvoj Izetbegovićevoj BiH, kako se pokušavaju nametnuti, jasno je da nema mjesta za Srbe i Hrvate. Žalosno za Njemačku i njihovu vanjsku politiku", poručio je Dodik.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...