DONIO TROFEJ MVP ŠPANSKE ENDESA LIGE: Džanan Musa u posjeti BH Telecomu

Prošlog mjeseca bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) španske Endesa lige.

  • Zabava

  • 03. Jun. 2022  03. Jun. 2022

  • 0

Našeg košarkaškog reprezentativca Džanana Musu u prostorijama BH Telecoma jučer je ugostio Muamer Hadžović, direktor Izvršne direkcije za razvoj poslovanja.

Ovom prilikom pored brojnih tema između ostalog razgovaralo se o nastavku uspješne saradnje između ovog izvrsnog sportiste i kompanije BH Telecom, kao i planovima za budućnost.

„BH Telecom kontinuirano pruža podršku brojnim bh. reprezentacijama, savezima, klubovima i sportistima i na taj način  učestvuje u njihovim nastojanjima da nas obraduju medaljama sa međunarodnih i svjetskih takmičenja i promovišu našu zemlju na najljepši način. Današnja posjeta je upravo rezultat jedne uspješne dugogodišnje saradnje sa Džananom “, izjavio je Hadžović

Džanan Musa nedavno je u dresu Breogana okončao nevjerovatnu sezonu, savladavši Unicaju u posljednjem kolu Endesa lige.

Prošlog mjeseca bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa je proglašen za najkorisnijeg igrača (MVP) španske Endesa lige.

„Ja ću se svakako i u budućnosti maksimalno zalagati da budem najbolji ambasador svoje zemlje, kao i najuspješnije bosanskohercegovačke kompanije BH Telecoma, svakako postižući još bolje rezultate“, izjavio je Musa.

BH Telecom će i dalje podržavati najuspješnije bh.sportiste, kao i brojne bh.reprezentacije na njihovom putu domaćih i međunarodnih takmičenja i uspjeha.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...