NOVI ŠEF STRUČNOG ŠTABA ZAPOČEO ČISTKU: Tri igrača napustila klub s Koševa

Riječ je o tri napadača koja očigledno nisu zadovoljili ukuse uprave kluba iz Titove.

  • Sport

  • 03. Jun. 2022  

  • 0

Dražen Bagarić, Darko Bodul i Boris Cmiljanić više nisu članovi FK Sarajevo, s obzirom na to da im je sa završetkom prethodne sezone istekao važeći ugovor. 

Bagarić je u klub stigao uoči početka prethodne sezone, a debitovao je na gostovanju protiv Posušja u 2. kolu. Na debiju je upisao asistenciju u pobjedi Sarajeva 0:2. Ukupno je za naš tim odigrao 35 utakmica i postigao 4 gola uz 8 asistencija.

Bodul je također stigao uoči početka prethodne sezone i debitovao u 2. kolu na gostovanju protiv Posušja. Ukupno je u dresu Sarajeva odigrao 27 utakmica i postigao 3 gola uz 3 asistencije. U svim utakmicama u kojima je postigao golove Sarajevo je ostvarilo pobjede, a posebno će se pamtiti njegov gol iz slobodnog udarca na gradskom derbiju protiv Željezničara.

Cmiljanić napušta klub nakon 18 mjeseci. Stigao je na polovini prošle sezone, a debitovao je u domaćoj pobjedi protiv Krupe rezultatom 1:0. Ukupno je za naš tim upisao 18 nastupa i postigao 2 gola.

     Pogledajte ovu objavu na Instagramu.           

Objavu dijeli FK Sarajevo (@fk_sarajevo)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...