PR STRUČNJAKINJA NAKON SUĐENJA: "Johnnyjeva karijera će sada skočiti u nebo"

"Mogao bi postati najplaćeniji glumac ikada", rekla je Alexandra.

  • Show

  • 03. Jun. 2022  

  • 0

Stručnjakinja za odnose s javnošću Alexandra Villa, koja posljednjih dvadeset godina predstavlja zvijezde, uvjerena je da će suđenje Amber Heard i Johnnyja Deppa biti veliki iskorak u njegovoj karijeri. Smatra da bi Depp mogao postati najplaćeniji glumac ikada.

"Johnnyjeva karijera će sada skočiti u nebo. On ne samo da ima srca obožavatelja u svojim rukama već će možda moći birati uloge i u nekim od najvećih filmova koji izlaze u sljedećih nekoliko godina. Mogao bi postati najplaćeniji glumac ikada", rekla je Alexandra.

Alexandra smatra da Johnny ima veliku podršku obožavatelja te da je stekao hrpu novaca otkako je započeo s glumačkom karijerom.

"Johnny je stekao milijarde dolara u posljednjih nekoliko desetljeća. Iza sebe ima 40 godina rada i projekte koje publika voli. Među podrškom javnosti je i, primjerice, parfem Sauvage čije je on zaštitno lice, a koji se prodaje u rekordnim količinama, a TV mreže u SAD-u puštaju Pirate s Kariba jedan za drugim", rekla je PR stručnjakinja.

Objasnila je da je zbog proteklih događanja Johnny ogolio dušu pred javnosti, a da će sada njegov ugled biti vraćen.

"Johnny je morao cijeli svoj život staviti na uvid javnosti, i ono dobro i loše, no to nije učinio zbog novca, već da bi vratio svoj ugled", rekla je. Za Amber kaže da će se sada, skupa sa svojim timom, suočiti s teškom borbom za oporavak u bliskoj budućnosti, ali da bi se mogla oporaviti jer "Hollywood voli povratnike".

Amber proglašena krivom
Podsjećamo, porota je ovog tjedna donijela presudu u tužbi Johnnyja Deppa za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Heard. Porota je presudila da Amber Heard mora isplatiti odštetu od 15 milijuna dolara zbog klevetanja u tekstu koji je objavljen u The Washington Postu. Johnny je nakon presude rekao da mu je porota vratila život.

"Od samog početka cilj pokretanja ovog slučaja bio je otkriti istinu, bez obzira na ishod. Govoriti istinu bilo je nešto što sam dugovao svojoj djeci i svima onima koji su mi ostali vjerni. Osjećam se mirno znajući da sam to konačno postigao", napisao je na Instagramu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...