PREMIJERA PALA U DRUGI PLAN: Ovo je pjesma koju je Lidija Bačić sinoć predstavila ispred sarajevske Katedrale

Pjevačica iz Splita Lidija Bačić nedavno je nastupila sa bosanskohercegovačkim pjevačem Fatmirom Sulejmanijem pred sarajevskom Katedralom i tako izazvala veliku pozornost javnosti.

  • Estrada

  • 03. Jun. 2022  03. Jun. 2022

  • 2

Pjevačica iz Splita Lidija Bačić nedavno je nastupila sa bosanskohercegovačkim pjevačem Fatmirom Sulejmanijem pred sarajevskom Katedralom i tako izazvala veliku pozornost javnosti.

Njih dvoje publici su predstavili produkt svoje zajedničke suradnje - pjesmu "Sjaj", no koja je, zbog pjevačicine provokativne odjeće i žanra muzike ispred vjerskog objekta u strogom centru našeg grada, pala u drugi plan.

Pjesma "Sjaj" osvanula je još prije četiri dana na Lidijinom YouTube kanalu, a stihovi njenog refrena glase: "Sjaj, ma nema ništa takav sjaj, još jednom sebe meni daj, da ovo tijelo prodiše..."

Iako se, sudeći po komentarima ispod, njihovim obožavateljima dopala ova kombinacija, to je daleko od njihove neslavne izvedbe u Sarajevu koju je oštro osudilo i gradsko Vijeće, kao i Općina Stari Grad.

Lidija je, inače, prepoznatljiva po golišavim izdanjima koje svakodnevno eksponira na svojim društvenim mrežama, a poznato je i da prodaje kalendar s fotografijama na kojima je nerijetko potpuno gola.

Pjevačica se još uvijek nije oglašavala povodom aktuelne situacije.

(Klix.ba)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...