AHMED SPAHIĆ OBJAŠNJAVA: "Nismo bošnjački lobisti koji rade protiv Hrvata, radimo za korist cjelokupne BiH. Ahmetović nije bošnjački nacionalist!" (VIDEO)

Večernji list je etiketirao Pangea mrežu kao "lobistički paravan bošnjačke zajednice kojoj su glavna meta Hrvati".

  • Politika

  • 04. Jun. 2022  04. Jun. 2022

  • 7

Predsjednik organizacije Pangea-Netzwer Ahmed Spahić izjavio je za televiziju Hayat da Pangea mreža radi za interese cijele Bosne i Hercegovine i svih njenih građana.

On je kategorički odbacio pisanje režimskog HDZ-ovog glasila Večernji list, koji je zastupnika SPD-a u Bundestagu Adisa Ahmetovića okarakterizirao kao "bošnjačkog nacionalistu, čije motive i stajališta je vjerno oslikao Ahmed Spahić".

Čovićev "Večernji list" tako navodi da je prijedlog Deklaracije o BiH u Bundestagu "skandaloznim i krajnje pristrasnim".

Večernji list je etiketirao Pangea mrežu kao "lobistički paravan bošnjačke zajednice kojoj su glavna meta Hrvati".

"Sve je to suprotno od istine", kategorički je izjavio Spahić.

Spahić za Hayat ističe da sve što radi Pangea mreža radi za interese cijele Bosne I Hercegovine i svih koji u njoj žive.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...