MEDICINSKU SESTRU UBIO DOK JE KOSILA TRAVU: Došao je da se pomire, skuhala mu je kafu, a onda ju je divljački napao

Na mjestu zločina nalazi se policija i porodica stradale žene koja je u šoku nakon stravične tragedije.

  • Hronika

  • 05. Jun. 2022  05. Jun. 2022

  • 2

Medicinska sestra Snežana S. (47) ubijena je danas oko 12 sati u dvorištu kuće u Barajevu na sjeveru središnje Srbije.

Osumnjičeni za ubojstvo je 51-godišnji Zoran P., koji je nakon zločina pokušao sebi oduzeti život.

Kako saznaje Nova.rs, on je jutros došao do Snežane u namjeri da se pomire, a zatim ju je napao nožem. Na mjestu zločina nalazi se policija i porodica stradale žene koja je u šoku nakon stravične tragedije.

Ništa nije ukazivalo da bi moglo doći do ovakvog čina, a osumnjičeni Zoran jutros je došao na kafu kako bi Snežanu uvjerio da se pomire. Nakon pola sata je otišao, da bi se vratio i nesretnu ženu našao dok je kosila travu.

Prema neslužbenim informacijama, ubijena žena je prije nekoliko dana prijavila Zorana, međutim nije poznato za koju okolnost.

Stradala Snežana radila je kao medicinska sestra u Domu zdravlja i mještani za nju imaju samo riječi hvale, govore da je vrijedna i dobra komšinica. Još nije poznato u kakvom je stanju osumnjičeni za ovaj zločin.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...