VESELJE IZMAKLO KONTROLI: Kuma se popela na krov, pa bacala crijepove (VIDEO)

Naime, kuma koju je tokom veselja i pjesme, ponio adrenalin, popela se na krov kuće uz pomoć ljestvi, te je počela skidati crijep.

  • Zabava

  • 05. Jun. 2022  05. Jun. 2022

  • 0

Na svadbi, čija lokacija još uvijek nije poznata, ali po onome što se može vidjeti, mjesto pripada Balkanu, veselje je izmaklo kontroli.

Naime, kuma koju je tokom veselja i pjesme, ponio adrenalin, popela se na krov kuće uz pomoć ljestvi, te je počela skidati crijep.

Da je ostalo na skidanju crijepa, vjerovatno bi ‘domaćin’ i bio zadovoljan, ali ključni trenutak je onda kada je kuma počela da u adrenalinskom šoku baca crijep.

Nakon toga, na krovu je počela da pleše, a prisutni su bacali novčanice.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...