OPREZ, STIŽE GRMLJAVINSKO NEVRIJEME PRAĆENO GRADOM: Evo kakvo nas vrijeme očekuje u narednih nekoliko dana

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme ali i dalje nestabilno s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

  • Vijesti

  • 08. Jun. 2022  08. Jun. 2022

  • 0

Kiša će mjestimično biti i intenzivnija, a lokalno je muguća i pojava grada. Jutarnja temperatura zraka većinom između 12 i 17, a najviša dnevna do 28 stupnjeva.

U četvrtak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Uz kišu i pljuskove, lokalno je muguća i pojava grada. Jutarnja temperatura zraka između 11 i 16, a dnevna do 26 stupnjeva.

U petak sunčanije na jugu. U većem dijelu zemlje oblačno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Uz kišu moguća je i pojava grada. Jutarnja temperatura zraka između 10 i 15, a dnevna do 24 stupnja.

U subotu umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tokom dana sa kišom, u centralnim, istočnim i sjevernim područjima. Jutarnja temperatura zraka između 12 i 18, a dnevna do 28 stupnjeva.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...