OŠTRE REAKCIJE IZ MOSTARA: „Definitivni poraz  vanjske politike Hrvatske i fijasko hrvatske politike u Bosni i Hercegovini…“

No, još žešće reakcije stižu iz medija pod kontrolom Dragana Čovića.

  • Mini market

  • 08. Jun. 2022  08. Jun. 2022

  • 6

Ne stišavaju se reakcije nakon američkih sankcija Marinku Čavari i odluke visokog predstavnika u BiH Christiana Schmidta da posegne za Bosnim ovlastima i onemogući opstrukcije oktobarskih izbora ministru financija Vjekoslavu Bevandi.

„Ovo jučer s Čavarom i danas sa Schmidtom je definitivni poraz  vanjske politike Hrvatske i fijasko hrvatske politike u BiH“, poručio je sinoć na Twitteru Slaven Raguž, predsjednik Hrvatske republikanske stranke, te je uz poruku označio lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića i ministra vanjskih poslova Hrvatske Gordana Grlića Radmana.

No, još žešće reakcije stižu iz medija pod kontrolom Dragana Čovića.

Zanimljivo je kako je objavu Poskoka "lajkao" i Tvrtko Milović, nekadašnja Čovićeva medijska perjanica iz Srednje Bosne, a danas politički protivnik iz redova HRS-a.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...