GODIŠNJICA BITKE ZA ŽUČ: Postavljanje kamena temeljca za izgradnju centralnog spomen-obilježja

Danas u 18 sati na lokalitetu Golo Brdo Žuč održava se manifestacija u povodu Dana odbrane općine Novi Grad Sarajevo 8. juna.

  • Vijesti

  • 08. Jun. 2022  08. Jun. 2022

  • 1

Danas u 18 sati na lokalitetu Golo Brdo Žuč održava se manifestacija u povodu Dana odbrane općine Novi Grad Sarajevo 8. juna.

Tom prilikom bit će položen kamen temeljac za izgradnju centralnog spomen-obilježja u sklopu Memorijalnog kompleksa “KRILA SLOBODE”, dodijeljene plakete i zahvalnice zaslužnima iz perioda odbrambeno oslobodilačkog rata, a nakon oficijelnog dijela programa planiran je i muzički program gdje će nastupiti Rizo Hamidović, Hasiba Agić i hor Šapat srca.

Za sve posjetioce manifestacije osiguran je prevoz sa više lokacija u Novom Gradu a raspored minibusa prema Golom Brdu je na fotografijama ispod. Za sve posjetioce također osiguran je i ručak.

"Pozivam sve koji su slobodni da nam se danas pridruže kako bi dostojanstveno i uz druženje obilježili dan pobjede na brdu Žuč i Dan odbrane naše općine, Sarajeva i Bosne i Hercegovine", napisao je načelnik Općine Novi Grad Semir Efendić na svom Facebook profilu.

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...