ŠTIKLE NULA POENA: Sharon Stone u obući koja se rijetko viđa na crvenom tepihu (FOTO)

Sharon Stone je velika humanitarka i učestvuje u brojnim dobrotvornim projektima i organizacijama.

  • Žena

  • 11. Jun. 2022  11. Jun. 2022

  • 0

Cipele s visokom potpeticom uobičajeni su dio stajlinga dama kada odlaze na važni crveni tepih. Neke dame u potpunosti izbjegavaju ovaj tip obuće, dok druge povremeno trebaju odmor od visokih potpetica. 

Holivudska glumica odbacila je vrtoglave potpetice te se pojavila na gala večeri neprofitne organizacije CORE (Community Organized Relief Effort) u Los Angelesu u polu-prozirnim bijelim tenisicama ravnih potplata.

Tačnije, Sharon Stone samopouzdano je koračala crvenim tepihom u Portofino tenisicama talijanskog dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana, a koje je iskombinirala s bijelom kožnatom torbicom iste modne kuće.

Portofino tenisice Dolce & Gabbana, 4.255 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Poluprozirne tenisice sparila je s ružičastim satenskim odijelom koji je naglasio njezinu fit figuru, a ispod kojeg je provirila jednostavna bijela majica. Izdanje je zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita.

Sharon Stone je velika humanitarka i učestvuje u brojnim dobrotvornim projektima i organizacijama, prenosi Zadovoljna.hr.

Na ovoj gala večeri pojavila se kako bi podržala neprofitnu organizaciju CORE koja pruža hitnu pomoć zajednicama pogođenih ratom i elementarnim nepogodama, a koju je još 2010. godine pokrenuo Sean Penn.

Sharon Stone u tenisicama na crvenom tepihu - 3Sharon Stone u tenama na crvenom tepihu (Foto: Profimedia)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...