VRELA NOĆ U KOPENHAGENU: Luka Modrić viđen u ekskluzivnom noćnom kubu, provodio se skupa sa...

Isti portal donosi i vijest kako su Modrić, Mateo Kovačić i još nekoliko igrača u subotnje jutro viđeni u fitness centru Sats...

  • Estrada

  • 12. Jun. 2022  

  • 0

Danski nogometaši su zapamtili Luku Modrića nakon utakmice u Ligi nacija, ali izgleda kako su ga zapamtili i svi oni koji su nakon te utakmice izašli u ekskluzivni noćni klub Museo u Kopenhagenu.

Modrić je utakmicu protiv Danske počeo na klupi zbog umora, ali je ušao u drugom poluvremenu te promijenio tok utakmice koju su Vatreni na kraju pobijedili s 1:0. To je bila važna pobjeda za Hrvatsku, a Modrić je s nekim suigračima to odlučio i proslaviti.

Danski portal Ekstra Bladet donosi informaciju kako je Modrić, zajedno s još 5-6 hrvatskih reprezentativaca viđen u Moseu, ekskluzivnom noćnom klubu u centru Kopenhagena. Iako su imali poseban tretman, hrvatski reprezentativci su ipak uočeni od strane ostalih gostiju pa je o njihovom izlasku upoznat i Ekstra Bladet.

Isti portal donosi i vijest kako su Modrić, Mateo Kovačić i još nekoliko igrača u subotnje jutro viđeni u fitness centru Sats...

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...