"TAKO NAM JE MALO TREBALO": Ponašanje Miralema Pjanića nakon izmjene u Podgorici najbolje pokazuje koliko je sinoć htio pobjedu BiH

Na Gradskom stadionu gledali smo zaista odličnu utakmicu i još bolju atmosferu na tribinama koju su napravili navijači oba tima.

  • Sport

  • 12. Jun. 2022  12. Jun. 2022

  • 0

Reprezentacija Bosne i Hercegovine sinoć je remizirala u gostima protiv Crne Gore (1:1) u meču trećeg pretkola Lige nacija.

Izabranici Ivayla Peteva nakon tri kola imaju pet osvojenih bodova i nalaze se na prvom mjestu, te s bodom iz Podgorice sigurno mogu biti zadovoljni.

Na Gradskom stadionu gledali smo zaista odlični utakmicu i još bolju atmosferu na tribinama koju su napravili navijači oba tima. Naš tim je imao prednost golom Luke Menala, ali nažalost u finišu utakmice smo primili gol za 1:1.

Jedan od boljih do izlaska s terena sinoć je bio i Miralem Pjanić koji je nastupio od prve minute, te je bio itekako raspoložen za igru. Pjanić je bio jedan od najboljih igrača tima i zbog toga su svi bili iznenađeni što ga je Petev izveo iz igre u 61. minuti.

Petev je na press konferenciji objasnio da je Pjanić odigrao koliko trenutno može na visokom nivou, te da će protiv Finske ponovo biti jedan od ključnih igrača.

Ipak, na Pjanićevom licu se vidjelo nezadovoljstvo zbog izmjene jer je htio da još igra, ali je postupio zaista odlično. Nije negodovao selektoru zbog izlaska, te je do kraja meča konstantno bio tik uz Peteva i onako “trenerski” dijelio je savjete saigračima.

Pjanić je pokazao koliko mu je rezultat bio važan i zaista je kao i cijeli tim želio pobjedu, ali i s jednim bodom možemo biti zadovoljni. Nadamo se da će naš tim i u utorak biti isto motivisan za okršaj protiv Finske s kojom imamo neraščišćene račune još od prošlog susreta u Zenici.

Podsjećamo, meč između BiH i Finske igra se u utorak na stadionu Bilino Polje s početkom u 20:45 sati.

Pogledajte snimak koji je objavio sportsport.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...