NEBOJŠA VUKANOVIĆ U SVOM STILU: "Dodik je sporazumom u Bruxellesu kapitulirao, radi po nalogu Zapada" (VIDEO)

On je naglasio da se juče u Briselu pokazalo da je Dodik "marioneta u rukama Zapada, da radi sve ono što od njega Zapad traži, da je spreman na sve, izdaju i kapitulaciju."

  • Politika

  • 13. Jun. 2022  13. Jun. 2022

  • 5

Milorad Dodik sporazumom u Briselu je kapitulirao i spreman je da uradi sve što od njega traži Zapad, smatra poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović.

"Umjesto u Moskvu, kako je najavio, otišao je u Brisel. To je velika izdaja i kapitulacija i moglo bi se nazvati i “Prud 2”. Da smo imali ovakve takozvane pregovarače, reprezentacije u Dejtonu 1995. godine, danas ne bismo imali ni "R" od Republike Srpske.", kazao je Vukanović.

On je naglasio da se juče u Briselu pokazalo da je Dodik "marioneta u rukama Zapada, da radi sve ono što od njega Zapad traži, da je spreman na sve, izdaju i kapitulaciju."

"Da zabije nož u leđa Rusiji i prihvati presude i domaćih i međunarodnih sudova. Prihvata štetne poteze, protiv Republike Srpske, samo pod uslovom da opstane na vlasti. On je danas pokazao svu svoju snishodljivost i poniznost prema svojim zapadnim mentorima koji mu malo isčupaju uši kad ne sluša", kazao je Vukanović.

On je rekao da će uskoro biti protesti boraca, a ja se nadam da će protesti i otpor biti širom Republike Srpske jer je ovo, kako je naveo, crvena linija koja se ne smije preći, prenosi BNTV.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...